Finalisten Wildcat Challenge bekend

30 augustus 2017

Nieuws

De vier finalisten van de Wildcat Challenge zijn bekend. Het zijn Job Investment, More 2 Win, Sociale Bakkerij, Fashion by RoS. Op 9 oktober a.s. pitchen deze finalisten hun idee in het Werkwarenhuis van Social label in ‘s-Hertogenbosch. Een vakkundige jury kiest de winnaar. Alle finalisten ontvangen een geldbedrag van 3500 euro. De winnaar krijgt daar bovenop een jaar lang ondersteuning voor het realiseren van het idee.

De Wildcat Challenge is een initiatief van Weener XL en AgriFood Capital om tot innovatieve ideeën te komen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Ga voor meer informatie en (gratis) aanmelden voor de finale naar de website van de Wildcat Challenge

 

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?