Food Heroes Awards voor de beste ideeën tegen voedselverspilling

8 juni 2018

Nieuws

Iedereen die een topidee heeft om voedselverspilling aan het begin van de agrifood keten aan te pakken, kan zich vanaf nu aanmelden voor de Food Heroes Award. Van boeren en designers tot ondernemers, wetenschappers, studenten, NGO’s en individuen. Dat kan in de categorieën ‘groente & fruit’, ‘vis’ en ‘mannenvlees’’.

Food Heroes Awards is een initiatief van het Europese Food Heroes-programma. Boeren en telers uit Noordwest-Europese landen werken hierin samen met designers, technologen en voedselprofessionals aan oplossingen om voedselverspilling aan het begin van de keten aan te pakken. 

Inschrijven voor de Awards kan tot 15 november a.s. Ga hiervoor naar www.foodheroesaward.eu. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de CFIA Expo (expo voor fabrikanten in de voedselverwerkende sector) op 14 maart 2019 in Rennes, Frankrijk.

Voedselverspilling is een belangrijk thema in AgriFood Capital. In maart van dit jaar stond dankzij het innovatieprogramma We Are Food heel Brabant nog in het teken van de strijd tegen voedselverspilling.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?