Food Waste Xperts en MVO Nederland lanceren Food Waste Community

10 oktober 2017

Nieuws

Op 9 oktober jl., tijdens Dutch Agri Food Week 2017, maakte Brabant een vuist tegen voedselverspilling. Op deze dag werden in THREE-SIXTY in Veghel diverse events georganiseerd. Zo nam MVO Nederland zijn intrek in deze verspillingshub en lanceerde samen met Food Waste Xperts (de nieuwe naam van The Source Shakers) de Food Waste Community. In deze online community komen kennis en kennissen bij elkaar om verspilling om te zetten naar waarde.

The Food Waste Community vormt een belangrijke schakel in het versneld aanpakken van de voedselverspilling. Het verschil willen maken? Ga naar de website van Food Waste Xperts en word lid van de Food Waste Community. Vragen of ideeën? Neem contact op met Babara de Klerk 06-20388085 of stuur een mail naar info@foodwastexperts.nl.

Food Waste Xperts is een initiatief van AgriFood Capital, BOM, Foodsquad, HAS Hogeschool, Imagro, Milgro, P2, Rabobank, Wageningen UR. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?