Food100: nog vier dagen om te nomineren

5 september 2017

Nieuws

Food100 is op zoek naar de 100 meest aansprekende voedselveranderaars van vandaag en morgen. Zij kunnen zichzelf tot 10 september a.s. aanmelden of aangemeld worden op Food100.nl. Doen! Een onafhankelijke deskundige jury stelt uit alle aanmeldingen de lijst van 100 voedselveranderaars samen, bestaande uit 50 personen tot en met 30 jaar en 50 personen van ouder dan 30 jaar. Op 13 oktober a.s., tijdens Dutch Agri Food Week, maakt de jury de Food100-lijst bekend tijdens het Food100 Event in 's-Hertogenbosch.

Food100 is hét netwerk voor gamechangers op gebied van food. Het is een initiatief van Food Hub, Slow Food Youth Network, Food Inspiration en AgriFood Capital. Food100 zet zich in om zoveel mogelijk interessante voedselveranderaars uit verschillende generaties met elkaar te verbinden. Met als doel: samen het verschil maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem voor de toekomst.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?