Foodrebellen opgelet: wildcard te vergeven voor Rebel Day

10 september 2019

Nieuws

Rebel Day is een nieuw en spraakmakend Dutch Food Week-event van AgriFood Capital voor jonge foodrebellen. Het event vindt plaats op 8 oktober a.s. in het Werkwarenhuis (Tramkade) in ’s-Hertogenbosch. In een twaalfgangen programma schotelen we de diepste zin, belangrijkste inzichten en grootste onzin voor. De toegang is gratis en alleen op uitnodiging. 

Ben jij een foodrebel, jonger dan 35 jaar, heb jij in je werk een duidelijke missie om het voedselsysteem te veranderen en kun jij nog wel een duwtje in de goede richting gebruiken? Heb jij geen uitnodiging gehad, maar vind jij echt dat jij hier toch bij moet zijn? Stuur dan een mail naar anne@foodembassy.org en leg uit waarom jij echt in aanmerking moet komen voor een wild card! Hier wil je bij zijn!

Rebel Day vindt plaats tijdens Dutch Food Week 2019. Kijk op onze website voor alle events die tijdens deze bijzondere Week (mede) door AgriFood Capital worden georganiseerd.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?