Grote opkomst bij regionale radenbijeenkomst Noordoost-Brabant

26 oktober 2018

Nieuws

Zo’n 200 raadsleden, en gemeentelijke bestuurders en ambtenaren kwamen op 24 oktober jl. naar een speciale avond in Oss over regionale samenwerking in Noordoost-Brabant. Het doel was om nader kennis te maken en in gesprek te gaan met de samenwerkingsverbanden in de regio.

GGD Hart van Brabant, Omgevingsdienst Brabant Noord, Veiligheidsregio Brabant Noord, Samenwerkingsverband Jeugdzorg, Samenwerkingsverband WMO en AgriFood Capital Noordoost-Brabant presenteerden zich die avond.

De werksessies van AgriFood Capital Noordoost-Brabant trokken ruim 60 belangstellenden. De raden werden hierin meegenomen in het proces op weg naar een nieuwe strategische agenda van de regio Noordoost-Brabant na 2020. De raadsleden konden aangeven op welke manier ze erbij betrokken willen zijn. De opgehaalde ervaringen en suggesties worden verwerkt in het plan van aanpak. Dit plan is het eerste kwartaal van 2019 gereed.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?