Het Familievarken komt eraan

5 september 2017

Nieuws

In de veehouderij worden steeds meer initiatieven ontwikkeld die bijdragen aan een schone en duurzame sector. Zo krijgt in onze agrifood regio ‘Het Familievarken’ steeds meer vorm. Deze innovatie staat voor een vernieuwend stalconcept waarin het welzijn van de varkens voorop staat. Varkens kunnen heel goed ruiken, zijn heel intelligent, praten met elkaar en leren van elkaar en leven het liefst met de hele familie bij elkaar. Samen met varkensboeren, wetenschappers, technologen, architecten en bouwers is daarom nagedacht over de Familievarkensstal waar varkens een prettiger leven hebben zonder stress. 

De Familievarkensstal voldoet aan alle (toekomstige) milieueisen en is een belangrijke stap op weg naar een emissie loze veehouderij in Noordoost-Brabant. Het familievarken was nooit ontstaan zonder familie, waaronder ook AgriFood Capital.  

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van de eerste Familiestal in Boekel. Kijk op www.hetfamilievarken.nl voor meer informatie. Alle nieuwste ontwikkelingen zijn ook te volgen via www.facebook.com/Familievarkensstal.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?