Horizon 2020: nog 470 miljoen euro beschikbaar voor agrifood projecten

25 september 2019

Nieuws

Horizon 2020 (H2020) is een grootschalig Europees subsidieprogramma voor onderzoek en innovatie. In de periode 2014-2020 is voor agrifood-projecten een totaal budget van 3,7 miljard euro vastgesteld. Tot en met 2020 is hiervan nog 470 miljoen euro beschikbaar.

Bedrijven en kennisinstellingen kunnen dus nog H2020-subsidie aanvragen voor innovatieprojecten, aantrekken van onderzoekers, netwerkversterking en/of voor de ontwikkeling van nieuwe kennis en expertise.

Het Agricultural European Innovation Partnership (EIP-AGRI) heeft alle agrifood-calls bij elkaar gezet in deze brochure. Ga voor meer informatie en ondersteuning bij het aanvragen van subsidies voor H2020 naar de website van RVO.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?