Hutten ontvangt werkgevers Estafettestokje voor leven lang ontwikkelen aanpak

12 oktober 2018

Nieuws

Het Keep on Learning Estafettestokje is deze maand voor Hutten in Veghel. Pascal Verheugd, HR Directeur van Hutten, kreeg het stokje uitgereikt door Menno Roozendaal, wethouder Arbeidsmarkt van Meierijstad. Dit gebeurde tijdens Dutch Agri Food Week bij het event ‘Open Doors for Talent’ waarbij eerstejaars MBO-studenten kennis konden maken met het bedrijf.

Het stokje is een waardering voor de manier waarop deze culinair en gastvrijheidsdienstverlener zich inspant voor leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van haar personeel. Lees meer over de leven lang ontwikkelen aanpak van Hutten op de website van Keep on Learning. Wij feliciteren Hutten met deze erkenning.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?