H!VE nu ook in Noordoost-Brabant

31 mei 2018

Nieuws

Na West-Brabant wordt Noordoost-Brabant de tweede regio waar HI!VE wordt gelanceerd. H!VE is een initiatief van CNV en online opleider Skillstown, opgezet om mensen kosteloos te helpen met hun eigen loopbaan. In een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt is het belangrijk dat iedereen regie neemt op zijn eigen ontwikkeling. Hiervoor organiseert H!VE (werknemers)bijeenkomsten en workshops. Ook geven coaches loopbaanadvies en er is een gratis online scholingsaanbod.

De opening van H!VE Noordoost-Brabant vindt plaats op 22 juni a.s. vanaf 9.30 u in de bibliotheek van ’s-Hertogenbosch. Dat gebeurt in aanwezigheid van overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen, werknemersorganisaties, inwoners en de pers. Het Ministerie van SWZ ziet H!VE als landelijk voorbeeld traject en is ook vertegenwoordigd.

H!VE wordt ondersteund door AgriFood Capital binnen de opgave Leven Lang Leren van het arbeidsmarktprogramma. Meer informatie: Jeannet Verhoeven, CNV Vakcentrale, info@hive.nl, 06-20288502.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?