Inschrijving MKB Innovatie Top 100 editie 2018 open

5 maart 2018

Nieuws

Innovatieve MKB- bedrijven kunnen zich inschrijven voor de 13e MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel. Dat kan tot 27 april a.s.

De inzendingen worden beoordeeld op hun impact voor de branche en de samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie. Aan de MKB Innovatie Top 100 is geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waar het MKB toe in staat is.

De MKB Innovatie Top 100 is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB. In de lijst van 2017 staan 11 ondernemers uit Noordoost-Brabant waarvan maar liefst twee in de top 10: Boon en Dutch Quinoa Group. Beide ondernemingen zijn in hun startersfase zijn ondersteund door OndernemersLift+ en AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?