Consuls bijgepraat over agrifood sector in Brabant

12 april 2017

Nieuws

Op 11 april jl. brachten ca. 30 (honorair) consuls en vertegenwoordigers van ambassades uit 13 verschillende landen een bezoek aan AgriFood Capital. Het bezoek was ter gelegenheid van het 2017-voorjaarsevent van het Corps Consulaire Noord-Brabant. Samen met vertegenwoordigers van de BOM, BZW, de provincie Noord-Brabant en ZLTO en bespraken ze trends en ontwikkelingen in de agrifood sector. De maatschappelijke en economische uitdagingen en kansen, binnen en buiten Brabant.

Carel Nobbe, directeur Regio Noordoost-Brabant lichtte onder andere de triple-helix samenwerking van AgriFood Capital in Noordoost-Brabant toe. Andere sprekers waren Theo Bruinsma (GMV) en Michael Dawkins (Singularity U). In een rondetafelgesprek werden de mogelijkheden van meer internationale samenwerking uitgediept. De deelnemers waren positief over de bijeenkomst, die voor AgriFood Capital waardevol was in het kader van de internationaliseringsagenda. Consuls en honorair consuls vormen belangrijke gesprekspartners en facilitators in het realiseren van de internationale doelstellingen van de triple-helix samenwerking in Noordoost-Brabant.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?