Oproep voor ideeën inrichting Maasheggen gebied

28 april 2017

Nieuws

De ontwikkeling van het Maasheggengebied - rond de Maas tussen Gassel en Maashees - krijgt een nieuwe impuls. Er komt namelijk een ‘grondpot’ met (ruil)grond beschikbaar. Partijen met ideeën voor natuurontwikkeling, inrichting van deze kavels of interesse in grondruil kunnen zich voor deze pot aanmelden. Dat kan tot 11 juni a.s.

Op 17 mei a.s. wordt een speciale inloopmiddag georganiseerd op het gemeentehuis van Boxmeer. Kijk hier voor meer informatie of aanmelden. Of neem direct contact op met Ap Peters van Staatsbosbeheer: Maasheggen@brabant.nl.

Het Maasheggengebied maakt onderdeel uit van de gebiedsopgave Noordelijke Maasvallei. Dit is één van de 11 gebiedsopgaven waar AgriFood Capital overheden, kennisinstellingen en ondernemers ondersteunt in de samenwerking aan een veerkrachtige leefomgeving. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?