Plan 2018 en Jaarrekening 2016 Regio Noordoost-Brabant goedgekeurd

22 mei 2017

Nieuws

Bestuurders van de Regio Noordoost-Brabant hebben op 15 mei jl. in een gecombineerde vergadering van de Bestuurlijke Regie Groep (BRG) en het Dagelijks Bestuur ingestemd met het jaarplan 2018 inclusief begroting. Het regiojaarplan omvat de programma's van Regio Noordoost-Brabant, AgriFood Capital BV en arbeidsmarktprogramma AgriFood Capital Werkt! met als gezamenlijk doel Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot topregio in agrifood.

Bij de totstandkoming van het regiojaarplan 2018 is gehoor gegeven aan de wens van de gemeenteraden om dit proces te verbeteren. Bestuurders en ambtenaren uit de aangesloten gemeenten en waterschappen waren intensiever betrokken bij de inhoud. Met deze nieuwe aanpak wordt het draagvlak van de plannen bij de betrokken overheden vergroot. Ook is de jaarrekening 2016 formeel goedgekeurd. De gemeenteraden worden via de Colleges van B&W en DB’s van de Waterschappen op de hoogte gebracht over de goedgekeurde jaarrekening 2016 en plannen van 2018.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?