Mobiliteit en bereikbaarheid Noord(oost)-Brabant krijgt stevige impuls

13 december 2017

Nieuws

Het Rijk en de provincie gaan op 15 punten de infrastructuur in Brabant verbeteren. Zo komt er een onderzoek naar de verbreding van de A2 tussen Deil en Vught. De A58 tussen Breda en Tilburg gaat van twee naar drie rijstroken en het bestaande station Eindhoven Centraal wordt omgevormd tot een internationaal knooppunt. Ook worden knelpunten op de A50 aangepakt en komen er meer snelfietsroutes. Zes van de 15 aangekondigde maatregelen zijn het resultaat van strategische samenwerking in Noordoost-Brabant (o.a. GGA Verkeer en Vervoer).

Eerder deze maand stelden de Noordoost-Brabantse gemeenten, de provincie Noord, Rijkswaterstaat en de politie ook al het regionale Uitvoeringsprogramma 2018 voor verkeer en vervoer vast. Al deze maatregelen geven een stevige impuls aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van onze regio.

Bekijk de reactie van gedeputeerde Christophe van der Maat bij Omroep Brabant.

De maatregelen 1, 4, 5, 11, 14 en 15 zijn mede tot stand gekomen door de strategische samenwerking in Noordoost-Brabant.
Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?