IGNITE Award kans voor Brabantse social startups

26 april 2018

Nieuws

Startende ondernemers uit Noord-Brabant met een goed idee of plan om sociale verandering teweeg te brengen, kunnen vanaf 11 juni a.s. meedingen naar de IGNITE award 2018.

De winnaar krijgt professionele begeleiding bij het opzetten van zijn of haar onderneming én een investeringsbedrag van 100.000 euro. Uit alle aanmeldingen worden zes finalisten gekozen. In de finale op 7 november a.s. pitchen ze hun businessplan voor een vakjury en publiek.

De deelnemende ondernemingen richten zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, het verbeteren van de sociale cohesie of het verhelpen van eenzaamheid en/of het tegengaan van uitsluiting. De bedrijven mogen zich in de ideeënfase bevinden, in de startblokken staan of maximaal twee jaar bestaan. 

Kijk op IGNITEaward.nl voor alle voorwaarden en inschrijven (van 11 juni t/m 11 juli 2018).

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?