Impactprijs Groen Onderwijs 2019 open voor studenten en leerlingen

4 oktober 2019

Nieuws

Studenten en leerlingen in het groen onderwijs zijn tijdens hun studie al bezig met maatschappelijke uitdagingen van de groene sector. Zij kunnen met hun oplossingen meedingen naar de 'Impactprijs groen onderwijs 2019'. De inschrijving hiervoor is geopend.

Het gaat om projecten en initiatieven die impact hebben op voedsel, klimaat en/of leefbaarheid en die ook echt in de praktijk zijn toegepast. Er zijn vier categorieën en binnen elke categorie wordt een prijs uitgereikt van 2500 euro: vmbo-groen, mbo-groen, hoger groen onderwijs en universitair groen onderwijs.
 
Een professionele jury bestaande uit Martin Scholten (WUR), Egbert Roozen (VHG) en Jorrit Kiewik (directeur van het Slow Food Youth Network Global) beoordeelt de inzendingen. De prijsuitreiking is op 13 februari 2020 tijdens een speciaal event bij de HAS Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Ga voor meer informatie en aanmelden op www.GroenPact.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?