Impressie bijeenkomst duurzame inzetbaarheid bij CINOP

12 september 2019

Nieuws

De arbeidsmarkt is flink in beweging en dat heeft impact op bedrijfsvoering en personeelsbeleid van organisaties. Voor bedrijven is het belangrijk dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Om werkgevers daarbij te helpen, organiseren AgriFood Capital en VNO-NCW Brabant/Zeeland regelmatig ontbijtbijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid.

Op 10 september jl. kwamen diverse bedrijven bij elkaar bij CINOP in ’s-Hertogenbosch. De deelnemers vulden een digitale DI-scan in om inzicht te krijgen in hun eigen situatie en ten opzichte van andere bedrijven. Het werd een ochtend vol praktische tips en handvatten waar deelnemers leerden van andere ondernemers.

Kijk op de website van CINOP voor een impressie van deze ontbijtbijeenkomst. Meer weten over de DI-scan? Ga naar www.duurzaaminzetbaar-nob.nl .

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?