In gesprek met... gedeputeerde Christophe van de Maat

24 januari 2018

Nieuws

AgriFood Capital ging in geprek met Christophe van de Maat, gedeputeerde Mobiliteit en samenwerking, over regionale samenwerking in mobiliteit.

"AgriFood Capital heeft de samenwerking in de regio weten te intensiveren, door thema’s te verbinden op het gebied van leefkwaliteit en economische kracht. Zo is er door de samenwerking in Noordoost-Brabant al een goede basis voor toekomstvaste mobiliteit, bijvoorbeeld met de investeringen in hoogwaardig openbaar vervoer, schone bussen in het stadsvervoer en elektrische laadinfrastructuur. Door het in AgriFood Capital met elkaar eens te zijn over de prioriteiten, kun je voorwaarts. Als je met één mond praat, bereik je meer. Dát heeft effect. Ook in Den Haag. Daar ben ik van overtuigd.” 

Lees hier het volledige interview..

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?