Incubator Maakstad Oss OndernemersLift+ van start

30 maart 2017

Nieuws

Op 31 maart a.s. opent Incubator Maakstad Oss officieel haar deuren. Na De Jamfabriek in ’s-Hertogenbosch is Incubator Maakstad Oss de tweede locatie waar OndernemersLift+ startups en scale-ups ondersteunt in het realiseren van hun (groei)ambities.

De incubator is gevestigd in Dome-X in Oss. Ondernemers krijgen daar een jaar lang onderdak, coaching en begeleiding. De belangstelling voor deze nieuwe lokale incubator in de regio Noordoost-Brabant is groot want er hebben zich al diverse ondernemers gemeld. Kijk hier voor het programma en aanmelden (kan nog steeds) voor de kick-off op 31 maart. Incubator Maakstad Oss is een initiatief van OndernemersLift+ en wordt mede mogelijk gemaakt door initiatief ‘Oss: Innovatieve Maakstad’ en MSD.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?