Innovatie centraal in Noordoost-Brabant tijdens DAFW17. Doe mee!

18 april 2017

Nieuws

18 april 2017

Van 9 t/m 19 oktober a.s. vindt de derde Dutch Agri Food Week (DAFW17) plaats. AgriFood Capital ontwikkelt een bruisend programma voor Noordoost-Brabant. Hierin wordt nog meer dan voorgaande jaren zichtbaar hoe de regio voorop loopt met innovatie in agrifood. Bijzondere aandacht gaat uit naar voeding en gezondheid, de rol van technologie, duurzaam gemaakt voedsel en gastvrijheid.

We nodigen ondernemers, bedrijfsleven, kennisinstellingen en andere partijen met passie voor agri&food uit om ook dit jaar weer mee te doen met hun events. Samen bekijken we hoe de formule van 2017 het beste voor iedereen kan werken. Kijk voor meer informatie en aanmelden van events op de speciale DAFW-website van AgriFood Capital. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?