Inschrijving voor Food100 van 2018 is open

3 april 2018

Nieuws

De inschrijving voor de Food100-lijst van 2018 is open. Jaarlijks stelt een onafhankelijke deskundige jury de nationale lijst van 100 gamechangers op het gebied van agri&food samen. Dit zijn mensen die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. De Food100 bestaat elk jaar uit 50 gevestigde voedselveranderaars ouder dan 30 jaar en 50 aanstormende talenten jonger dan 30 jaar.

Aanmelden of nomineren voor de Food100 van 2018 kan tot en met 31 mei a.s. online op Food100.nl. Op 16 oktober a.s. maakt de jury de lijst van 2018 officieel bekend tijdens een speciale Food100-breakfastmeeting in Veghel. Lees hier het persbericht.

Food100 is een jaarlijks terugkerend initiatief van Slow Food Youth Network, AgriFood Capital, Food Hub en Food Inspiration.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?