Inspiratiebundel hybride onderwijs Noordoost-Brabant

19 december 2019

Nieuws

Als gevolg van de toenemende digitalisering en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt steeds sneller. Niet alleen in agrifood, hightech en logistiek maar in alle sectoren. Door de snelheid waarmee dit gebeurt, sluit het opleidingsaanbod niet altijd even goed aan bij de veranderende behoefte van bedrijven. Hybride onderwijs dicht het gat tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

In hybride onderwijs werken bedrijfsleven en onderwijsinstellingen samen aan onderwijs dat (beter) aansluit bij de praktijk van vandaag en morgen. Op alle niveaus. Dat maakt het onderwijs aantrekkelijker, flexibeler én relevanter: studenten hebben een grotere kans op een passende baan en werkgevers krijgen het personeel waar ze zo naar op zoek zijn.

De nieuwe Inspiratiebundel Hybride onderwijs, hype of oplossing? bevat een overzicht van hybride onderwijs vormen in Noordoost-Brabant en daarbuiten. Deze bundel laat zien dat onze regio koploper is in publiek-private samenwerkingen. De bundel is bedoeld om opleiders, werkgevers, scholen, overheden en andere organisaties te inspireren om nog meer, beter en structureler met elkaar samen te werken.

De inspiratiebundel is een initiatief van het regionale arbeidsmarkprogramma Noordoost Brabant Werkt (voorheen AgriFood Capital Werkt!). Veel leesplezier!

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?