Inspirerende eerste DI-ontbijtsessie bij Vion

11 februari 2019

Nieuws

AgriFood Capital Werkt! en VNO-NCW Brabant Zeeland bieden diverse oplossingen aan voor duurzaam inzetbare medewerkers en stellen deze gratis ter beschikking aan alle ondernemers in de regio. Een van deze oplossingen is de digitale DI-scan waarmee bedrijven inzicht krijgen in hun eigen situatie omtrent duurzame inzetbaarheid. In een drietal ontbijtbijeenkomsten gaan de eerste bedrijven ermee aan de slag.  

Op vrijdag 8 februari jl. vond de eerste bijeenkomst plaats bij vleesverwerker Vion in Boxtel. Het doel van deze sessie was om bedrijven samen te brengen en kennis te laten maken met de DI-scan en de vouchers die in te zetten zijn voor vervolgtraining of -workshops.

Gastheer Roy Paalman, HR directeur Vion

 

Er was een diverse groep van 12 ondernemers aanwezig bij deze eerste workshop. Wethouder Eric van de Broek van de gemeente Boxtel was er ook bij. “Met ons grote uitkeringsbestand is het natuurlijk niet alleen interessant om te kijken hoe andere bedrijven met duurzame inzetbaarheid bezig zijn, maar ook waar we elkaar kunnen helpen en versterken.”

Alle deelnemers gingen geïnspireerd en concrete handvatten naar huis. De twee volgende bijeenkomsten in de regio zijn al snel: op 14 en 15 februari.

 

 

 

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?