Jaarprijs Goede Voeding 2018 open voor inschrijving

9 januari 2018

Nieuws

Ondernemers met producten die bijdragen aan een gezonder eetpatroon, kunnen zich nu inschrijven voor de Jaarprijs Goede Voeding 2018. Dat kan tot uiterlijk 5 februari a.s.

De prijs is bestemd voor bedrijven in de gehele agrifood keten die de gezonde keuze de makkelijke keuze maken. Bijvoorbeeld minder zout, verzadigd vet, suiker of meer vezels te gebruiken. Bij de beoordeling wordt ook gekeken naar de inspanningen op gebied van communicatie en het stimuleren tot gezonder gedrag. Ook basisvoedingsmiddelen komen in aanmerking de prijs.

De Jaarprijs Goede Voeding is een initiatief van Voeding Nu en VMT. Dit jaar wordt de prijs uitgereikt tijdens het VMT Future Food Event op 5 april a.s. in ’s-Hertogenbosch. Kijk hier voor de criteria, het reglement en inschrijven.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?