Jack Mikkers nieuwe voorzitter AgriFood Capital

6 december 2017

Nieuws

Met ingang van vandaag heeft AgriFood Capital een nieuwe voorzitter: Jack Mikkers. De burgemeester van ’s-Hertogenbosch werd vanavond door het bestuur van de stichting AgriFood Capital in deze functie benoemd. Jack Mikkers volgt Ton Rombouts op die sinds de start in 2014 voorzitter was. 

Burgemeester Mikkers heeft een achtergrond in management, organisatie en bestuurskunde. Een verbinder met ook een affiniteit met agri en food. Hij neemt zijn kennis en ervaring uit de Brainport-regio Eindhoven mee, om ook sturing te geven aan de aanpak van de economische en maatschappelijke opgaven waar de regio voor staat.

We heten onze nieuwe voorzitter van harte welkom en wensen hem veel succes en inspiratie toe als het nieuwe boegbeeld van de regionale samenwerking in Noordoost-Brabant.
Lees hier het persbericht.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?