Jumbo’s Veggie shoarma kans op Jaarprijs Goede Voeding

21 maart 2018

Nieuws

Op 5 april a.s. wordt de Jaarprijs Goede Voeding uitgereikt. Tot de kanshebbers behoort een initiatief uit Noordoost-Brabant: Veggie Chef reepjes shoarma van Jumbo Supermarkten.

Volgens de jury vormt vegetarische variant voedingskundig gezien een gezond alternatief voor de shoarmareepjes op basis van vlees. De keuze voor een vegetarische shoarma draagt bovendien bij aan de consumptie van meer plantaardige producten en is daardoor gunstiger voor het milieu.

De winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding 2018 wordt bekend gemaakt tijdens het Food Future Event in ‘s-Hertogenbosch. De winnaar mag een jaar lang het logo van de jaarprijs op zijn product voeren. Kijk hier voor meer informatie over de Jaarprijs Goede Voeding en over de genomineerde producten van 2018.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?