Keep on Learning estafettestokje naar Kemkens

29 november 2018

Nieuws

Henri Elsen, directeur van het Osse installatiebedrijf Kemkens ontving deze maand het Keep on Learning Estafettestokje. Deze symbolische trofee is een erkenning voor de manier waarop Kemkens zijn medewerkers stimuleert en helpt om zich te blijven ontwikkelen.

Dat leven lang ontwikkelen hoog in het vaandel staat blijkt onder andere uit het Good to Great-vitaliteitsprogramma voor alle medewerkers. Ook heeft Kemkens samen met ROC De Leijgraaf in Oss de opleiding voor installateurs ontwikkeld. Van de in totaal 570 werknemers zijn er continu zo’n 145 in opleiding of training. Kemkens heeft de ambitie om koploper in servicedienstverlening te zijn.

Lees meer in het persbericht.

Keep on Learning is een initiatief van AgriFood Capital Werkt! om werkgevers en werknemers te stimuleren om leven lang te blijven ontwikkelen. Het initiatief draagt bij aan de doelstelling om de arbeidsmarkt in Noordoost-Brabant toekomstbestendig te maken.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?