Keep on Learning estafettestokje naar Van Doren

28 oktober 2019

Nieuws

Directeur Jos van Doren van Van Doren Engineers in Boekel nam deze maand het negende Keep on Learning Estafettestokje in ontvangst. Het is een erkenning voor de manier waarop het installatiebedrijf invulling geeft aan leven lang ontwikkelen.

Via een inspirerend opleidingsprogramma kunnen medewerkers steeds aan hun eigen ontwikkeling werken. Hiervoor krijgen ze onder andere opleidingstickets. Ook kunnen medewerkers speciale workshops volgen. Daarnaast is er binnen Van Doren een eigen bedrijfsschool opgezet. Het volledige HR beleid draait om ´werven, binden en boeien’.  Lees er alles over in het persbericht.
 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?