Keep on Learning stokje naar Metaal- en Lastechniek Nijnsel

12 juni 2018

Nieuws

Marco van de Braak, directeur van Metaal- en Lastechniek in Sint-Oedenrode, nam onlangs het Keep on Learning estafettestokje in ontvangst. Het stokje is een erkenning voor de manier waarop dit metaalbewerkingsbedrijf zijn personeel in staat stelt om zich te blijven ontwikkelen.

Het merendeel van de nog jonge medewerkers, met een gemiddelde leeftijd van 33, is doorlopend bezig met leertrajecten. Door het actieve opleidingsbeleid en doorgroeimogelijkheden is het bedrijf een inspiratiebron voor andere werkgevers. 

Het Keep on Learning estafettestokje wordt elke maand doorgegeven van werkgever naar werkgever. Deze Werkgeversestafette is een onderdeel van AgriFood Capital’s campagne Keep on Learning over leven lang leren gericht op werkgevers en werknemers in Noordoost-Brabant. De vorige stokjeshouder was Vion Food Group in Boxtel. Lees de reactie van Marco van de Braak in het persbericht.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?