Keep on Learning stokje naar Van den Bosch Transporten

17 januari 2019

Nieuws

Het Keep on Learning Estafettestokje is on tour in Noordoost-Brabant. Deze maand ging het stokje naar Van den Bosch Transporten in Erp die ‘de beste mensen’ als onderdeel van de strategie heeft gemaakt om koploper in bulklogistiek te blijven. 

De symbolische trofee is een erkenning voor de manier waarop de logistiek dienstverlener zijn medewerkers doorlopend uitdaagt om het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Bij Van den Bosch zijn ruim 550 mensen werkzaam, verdeeld over 10 locaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Van den Bosch nam het stokje over van installatiebedrijf Kemkens. De voorgaande stokjeshouders waren gastvrijheidsdienstverlener Hutten, zorginstelling Sint-Jozefoord, machinebedrijf Metaal- en Lastechniek Van Nijnsel en vleesproducent Vion. Kijk voor meer informatie op www.keeponlearning.nl.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?