Keukenbazen 2018 van start

29 maart 2018

Nieuws

De vierde editie van Keukenbazen is van start gegaan. Op 27 maart jl. was de aftrap van de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit Noordoost-Brabant. Alle 17 deelnemende gemeenten, de jurykoks uit de gemeenten en partner Koning Willem I College waren aanwezig bij AgriFood Capital, de bedenker en initiatiefnemer van Keukenbazen.

De wedstrijd laat jonge kinderen kennismaken met gezonde en lekkere voeding. Zij bedenken en maken een hoofdgerecht met producten uit de eigen buurt. Vorig jaar deden er 145 teams uit de 17 AgriFood Capital-gemeenten mee, met in totaal honderden kinderen. De Mega Live Kookbattle (finale) is op 6 oktober 2018 tijdens Dutch Agri Food Week.

Meer over Keukenbazen op Keukenbazen.nl.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?