Kipster is de grootste Challenger van Nederland

11 november 2019

Nieuws

Kipster is uitgeroepen tot dé Challenger van 2019. Ruud Zanders is de ondernemer achter het duurzame, klimaatneutrale kippenconept. Hij wordt al de Elon Musk van de agrarische sector genoemd.

“De manier waarop we voedsel produceren is echt aan verandering toe en met Kipster laat hij zien hoe het anders kan”, aldus jury-voorzitter Philip Bueters (Sprout). “Daardoor daagt hij de hele wereld uit: niet alleen de pluimveesector, maar ook de overheid, de verwerkers van reststromen en uiteindelijk ook ons, als consument.” Lees verder op www.sprout.nl.

Volgens experts is Kipster de meest duurzame, dier- en boervriendelijke stal van Europa, wellicht van de wereld. Ruud Zanders maakt als voedselveranderaar deel uit van de Food100 community.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?