Klokhuis zoekt ‘open deur’ bedrijven voor kinderen

26 juli 2017

Nieuws

Op 11 november a.s. vindt het landelijke evenement ‘Het Klokhuis Backstage’ plaats. Op deze dag kunnen bedrijven in heel Nederland, die normaal gesloten zijn voor kinderen, hun deuren openen. Van grote tot kleine bedrijven, initiatieven en ondernemingen, multinationals en zzp-ers.

‘Klokhuis Backstage’ is een onderdeel van ‘Het Klokhuis Onderneemt’, een cross-mediaal project van de NTR, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de Kamer van Koophandel. Doel van dit project is kinderen vertrouwd maken met ondernemerschap en ze te inspireren om zelf ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

Ondernemers in Noordoost-Brabant die ook hun ervaringen en dromen willen delen met Klokhuisfans kunnen zich aanmelden via https://Bit.ly/KH-backstage. Dat kan tot uiterlijk 5 oktober 2017. 'Klokhuis Backstage' past in de 'leven lang leren'-doelstelling van AgriFood Capital Werkt!.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?