KOL stokje naar Van der Horst aannemers in Mill

19 juni 2019

Nieuws

Het Keep on Learning Estafettestokje van AgriFood Capital Werkt! ging deze maand naar van der Horst aannemers in Mill. Directie, medewerkers en de vele stagiaires krijgen alle mogelijkheden om te leren en te groeien. Ook zet het aannemersbedrijf zich in voor talentontwikkeling via het onderwijs. Dat gebeurt via gastlessen op scholen tot het ondersteunen van vakopleidingen in de bouw.

“Door te investeren in onze mensen investeren we in de toekomst van ons bedrijf,” zegt directeur en eigenaar Antoon van der Horst. “Kennis is immers het beste gereedschap voor succes!”

Deze Werkgeversestafette is een onderdeel van de regionale campagne Keep on Learning gericht op werkgevers en werknemers in Noordoost-Brabant. Het Estafettestokje wordt doorgegeven van werkgever naar werkgever. Door deze estafette worden werkgevers en hun initiatieven op gebied van duurzame inzetbaarheid in de schijnwerpers gezet. Eerder ging het stokje al naar Vion (Boxtel), Metaal- en Lastechniek Nijnsel (Sint Oedenrode), Sint Jozefoord (’s-Hertogenbosch), Hutten (Veghel), Kemkens (Oss), Van den Bosch Transporten (Erp) en Christian Chocolaterie en Patisserie (Oss). Kijk hier voor alle stokjeshouders.

Kijk hier voor het persbericht.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?