Kweekvijver Logistiek Noordoost-Brabant van start

23 juni 2017

Nieuws

Onlangs was de kick-off van de Kweekvijver Logistiek Noordoost-Brabant. ROC de Leijgraaf, Gemeente Oss en Vijfsterren Logistiek hebben de handen ineen geslagen om werkzoekenden op te leiden voor een baan in de logistieke sector. Een sector waar een terkort aan personeel dreigt. Tot voor kort was het een lokaal initiatief. Dat is nu opgeschaald naar regionoveau.

Het doel van Kweekvijver Logistiek Noordoost-Brabvant is vraag en aanbod in de rego bij elkaar te brengen. Talenten benutten. En door goed opgeleid personeel uiteindelijk de logistieke sector te versterken.

Na de zomer komt de recent gevormde Stuurgroep voor de eerste keer bij elkaar. Deze bestaat uit vertegenwoordigers van de (acht) aangesloten gemeenten, onderwijsinstellingen en ondernemers.. Kijk hier welke partijen met elkaar samenwerken en welke stagebedrijven zich al hebben aangemeld.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?