Met 75% subsidie aan de slag met duurzame inzetbaarheid

9 november 2018

Nieuws

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn diverse instrumenten ontwikkeld, maar hoe medewerkers te activeren om er ook echt mee aan de slag te gaan? Wat helpt, zijn bijvoorbeeld bewustwording, urgentie, voorbeeldgedrag en het juiste gesprek.

Om organisaties hierbij te helpen, biedt het project Wendbaar en Weerbaar Noordoost-Brabant van AgriFood Capital Werkt! de unieke kans om – met 75% subsidie – concreet aan de slag te gaan met het versterken van de duurzame inzetbaarheid van personeel.

Samen met een adviseur gaan bedrijven aan de slag met de bewustwording en activering van medewerkers en leidinggevenden: Hoe het gesprek aan te gaan over duurzame inzetbaarheid? Hoe het benodigde vertrouwen te krijgen? Wie heeft daarbij welke rol en verantwoordelijkheid?  

De uitgangspunten van de aanpak zijn:

  • Maatwerk: de kenmerken en uitdagingen van de organisatie als uitgangspunt;
  • Praktijkgericht: aansluiten bij de dagelijkse praktijk;
  • Subsidie: 75% subsidie in totaal voor alle activiteiten;
  • Kennisuitwisseling: deelname aan regionale bijeenkomsten om met andere organisaties ervaringen en good practices uit te wisselen.

Deelnemen of vragen?
Klik hier voor meer informatie over het traject en kosten - of neem contact op met Manon Graafland via m.graafland@wecreateconsulting.com of 06 305 211 72 – en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid.

 
Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?