MIT-regeling haalbaarheidsprojecten 9 april open

3 april 2019

Nieuws

MIT-regeling haalbaarheidsprojecten 9 april open

Vanaf 9 april a.s. kunnen Mkb-ondernemers weer subsidie aanvragen voor onderzoek naar de haalbaarheid van hun innovatieproject. Vanaf deze datum is de MIT-regeling (MKB Innovatiestimulering Regio en Topsectoren) voor technische haalbaarheidsprojecten open.

De regeling geldt voor projecten die worden uitgevoerd door Mkb-ers en die passen binnen de programma’s en plannen van de Nederlandse Topsectoren, waaronder de Topsector Agri&Food. De maximale subsidie is 20.000 euro per project.

Met de MIT-regeling willen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies gezamenlijk innovaties door het Mkb stimuleren. De oproep voor R&D-samenwerkingsprojecten opent op 11 juni a.s. Alle calls binnen de MIT-regeling sluiten op 10 september a.s.

Voor meer informatie of hulp bij aanvragen kunnen bedrijven uit Noordoost-Brabant contact opnemen met Stimulus.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?