MKB Idee: subsidie voor investeren in personeel

23 april 2019

Nieuws

MKB’ers die de kennis en vaardigheden van hun personeel willen versterken, kunnen hiervoor subsidie aanvragen via de regeling MKB Idee. De subsidie is niet bedoeld als opleidingsbudget maar als bijdrage voor het oplossen van knelpunten binnen de organisatie.

Met de regeling MKB Idee wil de overheid MKB-ondernemers stimuleren meer te investeren in scholing en ontwikkeling van huidig en toekomstig werkenden. Het totaal beschikbare budget voor 2019 is 7,5 miljoen euro. De minimale deelname aan een project per deelnemer (= het minimale subsidiebedrag) is 25.000 euro, het maximale bedrag is 124.999 euro. Voor samenwerkingsverbanden bedraagt de subsidie maximaal 200.000 euro.

Ga voor de voorwaarden naar de website van RVO.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?