Mobiliteit in Noordoost-Brabant in beweging

12 juli 2017

Nieuws

De bereikbaarheid en mobiliteit in onze regio is in beweging. Eerder deze maand kondigde de provincie Noord-Brabant aan dit jaar nog te starten met een onderzoek naar de verbetering van de doorstroming, leefbaarheid en verkeersveiligheid op de provinciale weg N264. Het gaat om het deel tussen de A50 bij Uden en de A73 bij Haps.

Daarnaast heeft de Provincie een besluit genomen over verbetermaatregelen voor de N279 tussen Veghel en Asten. Behalve een uitbreiding van de weg, wordt extra geïnvesteerd in smart mobility, een goede inpassing van de weg in de omgeving en innovatieve geluidsmaatregelen. De N279 vormt onder andere een belangrijke schakel over de weg tussen ’s-Hertogenbosch via Veghel naar Helmond voor de samenwerking met Brainport. De uitrvoering van de plannen voor deze 'verbindingsweg' staat gepland voor 2020.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?