Mogelijkheden voor bedrijfspresentaties tijdens Feeding & Greening the City

14 april 2017

Nieuws

14 april 2017

Op 29 en 30 juni a.s. vindt in Den Haag de internationale ERIAFF conferentie Feeding & Greening the City plaats. Zo’n 45 Europese food regio’s zullen hierbij vertegenwoordigd zijn. De conferentie biedt een uitgelezen gelegenheid voor Noordoost-Brabantse bedrijven om zich te presenteren aan een groot, internationaal gezelschap op gebied van agri & food.

Op het programma staat onder andere een workshop over de City Deal ‘Voedsel op de Stedelijke Agenda’. In deze ‘deal’ staat een gezond, veilig en ecologisch houdbaar voedselsysteem voor iedereen in en rond de stad centraal. Oss en ´s-Hertogenbosch behoren tot de twaalf Nederlandse steden die deze City Deal begon dit jaar hebben ondertekend.

Kijk voor het (voorlopige) programma en andere bijzonderheden over de Conferentie op de website. Aanmelden kan vanaf 5 mei a.s.. Deelname is kosteloos, ook voor bedrijven die zich willen presenteren. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?