N279 Veghel-Asten onderdeel van SmartwayZ.NL

29 mei 2018

Nieuws

De provincies Noord-Brabant en Limburg, het ministerie van Infrastructuur & Milieu, Rijkswaterstaat, gemeenten in Brabant en Limburg hebben samen met andere betrokken partijen de handen ineengeslagen om de bereikbaarheid in Zuid-Nederland te verbeteren. Dat doen zij binnen het programma SmartwayZ.nl. 

Van de acht deelopgaven van het programma is de N279 Veghel-Asten er nu één van. Goed nieuws want de N279 is - naast A2, A50, A59 en A73 - één van de hoofdopgaven voor de bereikbaarheid van en in onze regio. Verbetering van de doorstroming op deze wegen is onderdeel van de Mobiliteitsagenda van de Regio Noordoost-Brabant, de overheidssamenwerking binnen AgriFood Capital. 

SmartwayZ moet leiden tot het vlotste, veiligste, meest robuuste en slimste mobiliteitsnetwerk van Nederland. Voor meer informatie: www.smartwayz.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?