Negen bedrijven in agrifood scale up programma OndernemersLift+

25 februari 2019

Nieuws

Startende bedrijven lopen na de opstartfase tegen nieuwe vragen aan. Om ondernemers in de agrifood sector te helpen om hun groeiambitie te versnellen en waar te maken, hebben AgriFood Capital, OndernemersLift+ en de Rabobanken in Noordoost-Brabant het ‘AgriFood Scale-Up programma’ ontwikkeld.

Aan de afgelopen editie deden in totaal negen bedrijven mee. Ze kregen ondersteuning in het complete groeitraject: van het opstellen van een groeiplan tot en met het vinden van passende investeerders. Daarbij werden de ondernemers één-op-één begeleid door experts in agrifood en ondernemerschap.

Fred Bergmans van Carezzo Nutrition nam deel van het programma en deelde zijn ervaringen.

MKB-bedrijven die geïnteresseerd zijn in het AgriFood Scale-Up programma kunnen een e-mail sturen naar info@ondernemersliftplus.nl. Of ga naar de website van Ondernemerslift+ voor meer informatie.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?