Nieuwe opleiding om bedrijf te starten

8 oktober 2019

Nieuws

Vakman-Ondernemer is de nieuwe opleiding die dit jaar bij Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch van start ging. De leerlingen zetten in één jaar een eigen bedrijf op én halen een mbo-niveau 4 diploma. Koning Willem I College speelt hiermee in op de landelijke trend waarin steeds meer studenten na hun afstuderen een eigen bedrijf starten.

De studenten gaan vier dagen per week naar school. De vijfde dag lopen ze stage bij een onderneming in de branche waarin ze hun eigen bedrijf willen beginnen. OndernemersLift+ is nauw betrokken bij de begeleiding van deze student-ondernemers. Ook zijn er plannen voor samenwerking met de ondernemersprogramma’s en -opleidingen van HAS Hogeschool en Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch.

De eerste 18 jongeren zijn dit najaar met de opleiding Vakman-Ondernemer gestart. Lees hier hoe de eerste weken zijn bevallen.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?