Nieuwe samenwerkingen door CEO meets startup

19 april 2019

Nieuws

Zo’n 17 CEO’s en startende ondernemers ontmoetten elkaar vorige maand in Dome-X. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse CEO meets startup bijeenkomst van OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek.

De startende ondernemers pitchten hun business case waarna de CEOs feedback gaven. De gepresenteerde cases waren voornamelijk afkomstig uit de de sectoren agrifood, transport en logistiek. De deelnemende CEO’s zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren. Juist deze opzet leidde tot verrassende inzichten en nieuwe contacten. Lees het sfeerverslag op de website van OndernemersLift+.

OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek willen met dit jaarlijkse event gevestigde bedrijven en startups aan elkaar koppelen. Door kennis en ervaringen uit te wisselen ontstaan nieuwe en verrassende samenwerkingen. Een dergelijke kruisbestuiving moet leiden tot meer bedrijvigheid in de regio.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?