Nieuwe website Regio Noordoost Brabant

27 september 2019

Nieuws

Regio Noordoost Brabant, de samenwerkende gemeenten en waterschappen in AgriFood Capital, beschikt sinds kort over een eigen website: www.regionoordoostbrabant.nl

Hierop is te alles te vinden over de gezamenlijke ambities, activiteiten en resultaten van deze overheidssamenwerking. Bijvoorbeeld op het gebied van economie, mobiliteit, ruimtelijke ontwikkeling, energie en klimaat.

Wilt u ook hiervan op de hoogte blijven dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief van Regio Noordoost Brabant.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?