Nieuws uit Proeftuin Agro as de Peel

27 november 2017

Nieuws

Eerder deze maand verscheen het eerste Agro As de Peelbericht. Deze nieuwsbrief verschijnt elk kwartaal met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op de proeflocatie, initiatieven van ondernemers, oproepen om mee te doen aan projecten en een interview met een aansprekende ‘Pionier in de Peel’. Op 13 december a.s. wordt bijvoorbeeld de Kijkdag Composteren georganiseerd.

In de Noordoost-Brabantse proeftuin Agro as de Peel werken overheden, ondernemers en kennisinstellingen samen aan de voedsel- en biomassaproductie van de toekomst. Het is een testgebied van 35 hectare waar de komende jaren zoveel mogelijk innovaties en proeven in gang worden gezet. AgriFood Capital wil met deze proeftuin de transitie naar duurzame landbouw versnellen.

Blijf vanaf nu op de hoogte op de ontwikkelingen in en rond deze bruisende proeftuin. Aanmelden voor de (gratis) nieuwsbrief kan via Gea van den Berg, programma coördinator Agro As de Peel: Gea.van.den.Berg@uden.nl.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?