Nog enkele plaatsen in agrifood scale-up programma

12 juni 2018

Nieuws

Binnenkort start de volgende ronde van het Agrifood scale-up programma. Dit programma is speciaal bedoeld voor bedrijven in de agrifood sector die de opstartfase voorbij zijn en naar de volgende fase gaan.

De ondernemers krijgen ondersteuning in het complete groeitraject: van het opstellen van een groeiplan tot en met het vinden van passende investeerders.  Ze worden hierbij onder meer geholpen door bevestigde ondernemers. Aanmelden voor de volgende ronde kan nog tot en met 30 juni a.s.

Het AgriFood scale-up programma wordt uitgevoerd door OndernemersLift+, het ondernemersprogramma van AgriFood Capital. Kijk voor meer informatie en deelnamevoorwaarden op de website van OndernemersLift+.

Lees de ervaringen van ondernemer Frank de Wijk die het Agrifood scale-up programma al eerder doorliep.

Frank de Wijk, oprichter van Jakefood

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?