Nog heel even… en dan is het weer Dutch Food Week!

26 september 2019

Nieuws

Over anderhalve week is het zo ver: dan start Dutch Food Week 2019. Dit jaar is Dutch Food Week van 5 t/m 16 oktober.

Ook ondernemers, kennisinstellingen en overheden in Noordoost-Brabant laten tijdens deze Week samen zien hoe zij werken aan de toekomst van ons eten en dat van de volgende generaties. En hoe onze regio bruist van innovatie!

Met aansprekende events, inspirerende verhalen en prikkelende proeftuinen. AgriFood Capital zet dit jaar vooral de foodinnovators in de schijnwerpers. Echte verschilmakers die met elkaar werken aan het voedselsysteem van de toekomst: precies, waardevol, circulair en verbonden. Wie zijn ze en wat drijft hen om zich elke dag in te zetten voor duurzaam eten en duurzaam produceren…. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?