Nominatie Agro As de Peel voor HAS Award. Stem nu!

19 mei 2017

Nieuws

Agro As de Peel van AgriFood Capital is genomineerd voor de HAS Award 2017. De categorie is ‘Duurzame Samenwerkingen, non-profit’. De jury prijst de samenwerkingsprojecten gericht op agrarische vernieuwing. De aandacht van de jury gaat vooral uit naar bodemverbetering door organische reststromen en de ontwikkeling van de proeflocatie Agro As de Peel.

Ga naar de website van het HAS Year Event en breng vóór 13 juni a.s. een stem uit op Agro As de Peel. Iedereen kan stemmen. De uitreiking van de Awards vindt plaats op 15 juni a.s. bij de HAS in ‘s-Hertogenbosch. 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?